Najavljujemo drugačiji jesenski skup Udruge Upravitelj koji će se održati 10. listopada 2008. Za razliku od dosadašnjih skupova, ove godine će se odraditi projekt koji će donijeti praktičnu korist za domaćine skupa, Grad Vukovar i TEHNOSTAN d.o.o.

Naime, ideja je da se kroz održavanje Tehničke radionice i predmetnu akciju postigne slijedeće:
  1.  Da se po preporuci upravitelja TEHNOSTAN d.o.o. odaberu objekti (jedna ili više manjih zgrada) u Vukovaru na kojima bi se izveli razni popravci i poboljšice (popravak krova, hidroizolacija, bojanje stubišta, zamjena portafona, limarski radovi, zamjena stolarije, vatrogasni aparati, …),
  2. Odbor za tehniku bi zajedno s domaćinom izvršio obilazak zgrada, snimku stanja te pripremio troškovnike radova (dobrim dijelom ovisno i od najave sponzora za donacijom materijala iz svojih programa),
  3. Na temelju prihvaćenog troškovnika animirali bi se sponzori da kroz donaciju materijala iz svojeg programa prikupe potreban materijal po troškovniku,
  4. Ostali sponzori kroz financijska sredstava pomogli bi održanje skupa, kao i sama Udruga odnosno njezini članovi pojedinačno. Iz prikupljenih sredstava pokrili bi se troškovi radova (rujan i listopad do održavanja skupa).

Na taj način, pored konkretne pomoći Vukovaru, u petak 10. listopada 2008. godine, nakon uvodnog predavanja u kongresnoj dvorani, izvršio bi se i obilazak odabrane zgrade i analizirali izvršeni radovi. Ujedno, to bi bila i prigoda za sponzore da ostalim upraviteljima prezentiraju svoje proizvode. Na taj način radionica bi imala i edukativnu svrhu.

Ujedno pozivamo sve sponzore zainteresirane za donaciju materijala da nam se jave na 01/65 99 555.