S 1. siječnja 2008. karlovačka tvrtka Stambeni Fond postala je dio tvrtke Inkasator d.o.o. koja sada uz svoje dosadašnje preuzima obavljanje djelatnosti Stambenog Fonda. Također, sjedište tvrtke preseljeno je na karlovačku tržnicu, na adresi Trg Josipa Broza 4.

Osim preuzimanja djelatnosti bivšeg Stambenog fonda, Inkasator d.o.o. je u ovom postupku također povećao temeljni kapital. Na poziciji direktora Inkasatora i dalje ostaje g. Vlatko Ivka koji sada u svojoj organizaciji kojoj su pripojeni bivši zaposlenici Stambenog fonda ima ukupno 47 radnika.

Prema riječima g. Ivka: „Tvrtka Stambeni fond će se pripojiti tvrtci Inkasator iz razloga jednostavnijeg i ekonomičnijeg poslovanja te će građani sva svoja eventualna pitanja i probleme moći rješiti na jednom mjestu. To znači da će od sljedeće godine računi Stambenog fonda i Inkasatora biti tiskani na jednom jedinstvenom računu i plaćat će se svi na jednoj blagajni.“