Sve je spremno za glavni upraviteljski događaj ove godine - Savjetovanje upravitelja nekretninama – Brač 2015S današnjim danom broj prijavljenih sudionika je preko 250 (čelnika JLS, upravitelja, predavača, sponzora, organizatora, …), za događanja na Savjetovanju koja ukratko možemo još jednom nabrojati:

·         Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS (s pet tematskih cjelina),
·         89.sjednica Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ i prijem novih članova,
·         Savjetovanje upravitelja nekretninama (deset stručnih tema i uglednih predavača, jedanaest sponzorskih prezentacija),
·         XXVI. redovita godišnja Skupština Udruge UPRAVITELJ (financijski izvještaj i reizbor tijela),
·         Sastanak korisnika USZ programa (s obradom i prezentacijom osam tema informatičke podrške za upravitelje),
·         Pravna, Tehnička, Financijska i Informacijska radionica (s ukupno 18 aktualnih tema iz svakodnevnog poslovanja upravitelja),
·         Fakultativni sadržaji (bogat izbor za što bolje upoznavanje domaćina, Supetra i okolice).
Direktor najvećeg upravitelja GSKG d.o.o. gosp. Joško Jakelić pozdravlja sve sudionike Savjetovanja i želi konstruktivni rad i ugodno druženje. Spriječen je doći zbog drugih obveza, no oblačenjem prigodnog 'dresa' znači da je u 'ekipi' udrugaša makar na daljinu.

Kako mnogi članovi imaju pitanje u kojoj zgradi se nalazi prijemna recepcija, donosimo Vam kartu koja bi Vam trebala olakšati snalaženje u Supetru. Prijemna recepcija se nalazi u zgradi Kaktus u sklopu Waterman Svpetrvsa, Put Vele luke 4, 21400 Supetar.